Hvem er dot&fabrin? 

Vi slog for første gang dørene op i dot & fabrin, Hobro den 15. marts 2006, og siden har butikken været vores ”et og alt”, hvor vi elsker at komme på arbejde hver dag. Nu er vi klar med vores webshop, så nu har du mulighed for at shoppe i døgnets 24-timer..

For os er det helt naturligt at have hjertet med i det, som vi beskæftiger os med og udover at have høje forventninger til vores eget serviceniveau, stiller vi også hver dag krav til hinanden. Vores ambitioner afspejler samtidig, at vi tager vores forretning og vores ansvar meget seriøst, så du i vores butik møder både proffessionalisme og et højt serviceniveau. Sortimentet i forretningen består af specielt udvalgte og lækre tøjmærker, skønne sko og støvler samt en dejlig økologisk hudplejeserie. Herudover har vi også et væld af accessories. 

Vores sammensætning af mærker henvender sig til den unge såvel som den modne kvinde, der holder af at forkæle sig selv og som går efter et nytænkende og cool stilmix. Vores filosofi er, at æstetik, fashion og funktionalitet skal gå op i en højere enhed – vi ser muligheder og blander os gerne, men gør det med hjertet på det rette sted! Hos os handler det om tillid og om, at du skal føle dig speciel og godt tilpas. 

Vi er altid parate til at hjælpe dig både i butikken og her på webshoppen, og du kan være sikker på at få vores bedste service og altid ærlige mening. Uanset om du har brug for fornyet inspiration, søger gode råd og vejledning, går efter nye idéer og trends, er ude efter noget bestemt eller blot ude at ”ose”, så ønsker vi dig velkommen i dot & fabrin’s univers, og vi glæder os til at betjene dig.

dot&fabrin | Jernbanegade 2C | 9500 Hobro | Tlf 98510009 | CVR 28098103